2015-12-02 22:14

2015-12-02 22:14

Andersson och Østberg går skilda vägar

MOTOR

Under onsdagskvällen kom beskedet att den värmländske kartläsaren Jonas Andersson, 38, överger Mads Østberg – dryga månaden innan VM-starten i Monte-Carlo.

– Jag är milt sagt överraskad och får knappt om tid med att hitta en ersättare, säger Mads Østberg till norska TV 2.

Norrmannen presenterades nyligen som ny förare i Fordstallet M-Sport, men Jonas Andersson väljer ett annat. Värmlänningen har nämligen signerat ett avtal med det norska teamet Even Management i stället. Däri ingår förarna Andreas Mikkelsen, Espekka Lappi, Ole-Christian Veiby och värmlänningen Pontus Tidemand.

– Jag är milt sagt överraskad och får knappt om tid med att hitta en ersättare, säger Mads Østberg till norska TV 2.

Norrmannen presenterades nyligen som ny förare i Fordstallet M-Sport, men Jonas Andersson väljer ett annat. Värmlänningen har nämligen signerat ett avtal med det norska teamet Even Management i stället. Däri ingår förarna Andreas Mikkelsen, Espekka Lappi, Ole-Christian Veiby och värmlänningen Pontus Tidemand.