2017-12-02 06:00

2017-12-02 06:00

Om mörker

KRÖNIKA: SARA BROOS

Det är november. Dagarna pendlar mellan tätt duggregn och oroliga stormnätter. Vinden piskar upp flisor i ansiktet och kylan äter sig in i märgen. Så plötsligt en dag med klarhet, stillhet och blekt solljus. Gräset är grönt, nästa morgon täckt av ett tunt lager snö som döljer det bruna underlaget. Allting pågår. Eviga sinnesstämningsväxlingar, vardagssysslor, hjulen som snurrar, ett barns födelse, en ny terrorattack, julen som närmar sig, dagar räknas ner. Någon hoppar från en bro.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto