2017-12-02 06:00

2017-12-03 15:20

Svartmesen den minsta mesen

FÅGLAR VID FÅGELBORDET: Del 1

Minstingen liknar mest en talgoxe och trivs helst i barrskogen. På vintern kommer den gärna fram till fågelborden.
Antalet svartmesar varierar och vissa år sker invasionslika flyttningar söderut.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto