2016-02-06 06:00

2016-02-06 06:00

Fortsatt lidande efter jordbävningen

NEPAL: Karlstadsfamiljens återbesök i Nepal gav perspektiv på tillvaron här hemma

Det svåraste är att komma hem till Sverige och förhålla sig till allt överflöd och vår stressade livsstil. I Nepal är livet hårt på många sätt, men människorna vänliga och hjälpsamma. Något som behövs eftersom återuppbyggnaden efter förra vårens stora jordbävning går mycket långsamt.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto