2012-08-27 08:22

2015-01-06 21:49

Vad tycker du om den offentliga konsten?

I FOKUS

Systrarna Moa och Mikaela Krestesens neonupplysta filmcitat på Karlstads universitet provocerar många. Hör av dig till NWT med din åsikt och detta och andra offentliga konstverk.

Konstverk i upplyst text provocerar i Karlstad. Det gjorde det också 2005 när Jenny Holzer ljusinstallation i form av texter lyste upp Stora torget och Rådhuset. Offentlig konst berör och upprör vilket inte minst märks i sociala medier. Förutom valet av konstverk höjs många upprörda röster över den summa, som delvis Karlstads kommun, betalar för dem. Karlstads universitets ledning och Statens konstråd öppnar famnen och välkomnar en nyanserad konstdebatt. Var med du också och hör av dig till NWT med din åsikt!

Konstverk i upplyst text provocerar i Karlstad. Det gjorde det också 2005 när Jenny Holzer ljusinstallation i form av texter lyste upp Stora torget och Rådhuset. Offentlig konst berör och upprör vilket inte minst märks i sociala medier. Förutom valet av konstverk höjs många upprörda röster över den summa, som delvis Karlstads kommun, betalar för dem. Karlstads universitets ledning och Statens konstråd öppnar famnen och välkomnar en nyanserad konstdebatt. Var med du också och hör av dig till NWT med din åsikt!

Välkommen att kommentera på nwt.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.