Frågor och svar

Vilka olika digitala kanaler har ni?

Papperstidningen finns i sin helhet som e-tidning och kan läsas på dator, i surfplattan och i mobilen. Dessutom publicerar vi löpande nyheter på vår nyhetssajt, sla.se. Sajtens nyheter finns också som app för iPhone och Android.

Jag är prenumerant, hur kommer jag åt mina digitala produkter?

Du behöver ha ett digitalt konto hos oss. Aktivera ditt digitala konto genom att ange kundnummer och postnummer som står på din faktura.

Behöver ju logga in för varje enskild digital produkt?

Nej, en inloggning gäller för alla digitala produkter. Vi använder single-sign-on, systemet känner av om du redan är inloggad.

Kan jag dela prenumerationen till en familjemedlem?

Ja, du kan dela en enskild prenumeration till en annan familjemedlem inifrån Mitt konto. Familjemedlemmen måste ha ett eget digitalt konto, som kan skapas i samband med delningen. Enligt våra användarvillkor är det tillåtet att dela en prenumeration upp till tre andra personer, men endast inom familjen. Med familjemedlemmar menar vi de personer som bor på samma adress.

Kan jag spara mina inloggningsuppgifter, så jag slipper fylla i dessa varje gång?

Ja, rutan "Kom-i-håg mig" är automatiskt ikryssad när du loggar in. Vi använder single-sign-on vilket gör att du slipper logga in igen på alla vära tjänster om du redan är inloggad.

Var hittar jag information om e-tidningen?

E-tidningen kan du läsa i din dator, surfplatta och mobil. Vi har samlat all information om e-tidningen på ett och samma ställe.