2017-06-27 12:46

2017-06-28 06:20

Ny inloggning till våra digitala tjänster

IT

I dag byter vi till en ny inloggningstjänst till våra digitala tjänster: nwt.se och våra nya e-tidningar.

Digitala kontot

Du som skapade nytt digitalt konto i vintras, med e-post och lösenord, kan logga in med samma inloggningsuppgifter som tidigare.

Du som skapade samma digitala konto med Facebook behöver sannolikt skapa nytt lösenord på nytt, då alternativet att logga in med Facebook försvinner från och med nu.

Du som är prenumerant och inte har något annan inloggning än kundnummer och postnummer hos oss behöver aktivera ditt konto här. Då skapar du ett nytt digitalt konto hos oss. För att aktivera ett nytt digitalt konto behöver du ha kundnummer och ditt postnummer till hands. Kundnummer hittar du på din faktura.

Senaste nytt i Android

Du som läser nwt.se genom Senaste nytt-appen för Android behöver uppdatera appen till senaste versionen. Den rullas ut under dagen och kommer till din telefon som en uppdatering. Har du inte fått uppdateringen kan du logga in och läsa plusartiklarna via mobilens webbläsare så länge.

Nya digitala kontot används för alla våra digitala tjänster, förutom våra gamla e-tidningsappar.

Digitala kontot

Du som skapade nytt digitalt konto i vintras, med e-post och lösenord, kan logga in med samma inloggningsuppgifter som tidigare.

Du som skapade samma digitala konto med Facebook behöver sannolikt skapa nytt lösenord på nytt, då alternativet att logga in med Facebook försvinner från och med nu.

Du som är prenumerant och inte har något annan inloggning än kundnummer och postnummer hos oss behöver aktivera ditt konto här. Då skapar du ett nytt digitalt konto hos oss. För att aktivera ett nytt digitalt konto behöver du ha kundnummer och ditt postnummer till hands. Kundnummer hittar du på din faktura.

Senaste nytt i Android

Du som läser nwt.se genom Senaste nytt-appen för Android behöver uppdatera appen till senaste versionen. Den rullas ut under dagen och kommer till din telefon som en uppdatering. Har du inte fått uppdateringen kan du logga in och läsa plusartiklarna via mobilens webbläsare så länge.

Nya digitala kontot används för alla våra digitala tjänster, förutom våra gamla e-tidningsappar.