2014-11-10 06:00

2015-01-06 22:39

En revolution över alla gränser

OPERA

En revolution har genomförts och den gamla ordningen har omkullkastats. De som förut hade makten sitter i fängelse och de forna tjänarna är de nya makthavarna. Men den nya världsordningen är inte fri från orättvisor. Florestan, en av revolutionens hjältar, har arresterats utan grund och hans fru Leonore klär ut sig till en man, Fidelio, för att befria sin make. Nya vänner och gamla fiender kantar hennes väg på det farliga uppdraget.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto