2018-10-08 10:27

2018-10-08 10:27

Peder Fredricsson släpper bok

BÖCKER

OS- och EM-medaljör, dubbel Jerringprisvinnare och nu även författare.

Nu finns boken om Peder Fredricssons resa från barnsben fram till mästerskapsmedaljer ute. I boken delar Fredricsson med sig av många minnen. Allt från hur han som treåring började rida och leka sig till erfarenhet.

Till om hur drömmen om EM-guld dog när All In ännu en gång fick kolik precis före mästerskapet, för att sedan beskriva känslan när han ändå stod som segrare på pallen i Europamästerskapet.

 

Nu finns boken om Peder Fredricssons resa från barnsben fram till mästerskapsmedaljer ute. I boken delar Fredricsson med sig av många minnen. Allt från hur han som treåring började rida och leka sig till erfarenhet.

Till om hur drömmen om EM-guld dog när All In ännu en gång fick kolik precis före mästerskapet, för att sedan beskriva känslan när han ändå stod som segrare på pallen i Europamästerskapet.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.