2018-10-12 13:39

2018-10-12 13:39

Andersson sjunger, Skommar spelar

Operasångerskan Karolina Andersson, sopran, uppväxt i Arvika, känd för många stora roller, återvänder till Arvika på söndag den 14 oktober.

Där, i Trefaldighetskyrkan, ger hon en konsert klockan 18.00. Verk av Johann Sebastian Bach, Mozart och den svenske tonsättaren Gustaf Nordqvist framförs.

Organisten Åke Skommar ackompanjerar Karolina Andersson, som uppmärksammats för roller i Andrew Lloyd Webbers ”The Phantom of the Opera” (i Stockholm och Göteborg), ”Trollflöjten” på Operan i Stockholm.

Hon har också medverkat ibland andra ”Rigoletto”, ”La Traviata” och ”Don Giovanni”.

Där, i Trefaldighetskyrkan, ger hon en konsert klockan 18.00. Verk av Johann Sebastian Bach, Mozart och den svenske tonsättaren Gustaf Nordqvist framförs.

Organisten Åke Skommar ackompanjerar Karolina Andersson, som uppmärksammats för roller i Andrew Lloyd Webbers ”The Phantom of the Opera” (i Stockholm och Göteborg), ”Trollflöjten” på Operan i Stockholm.

Hon har också medverkat ibland andra ”Rigoletto”, ”La Traviata” och ”Don Giovanni”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.