2018-08-29 11:49

2018-08-29 11:49

Sahlströmsgårdens dag

TORSBY

Med start klockan 13 på söndag firas Sahlströmsgårdens dag på den anrika kulturgården i Utterbyn strax utanför Torsby.

Dagen arrangeras av föreningen Sahlströmsgårdens vänner och omfattar bland annat en utställning av skulptören Ylva Storm, som också kommer att hålla ett föredrag under dagen. Övriga utställare är Urpo Granat, Hans Olsson, Maud Brorson och Ray Olsson. Ute på gården är trädgård temat för dagen och det bjuds även på underhållning i form av Öppen scen i Gårdstältet.

Dagen arrangeras av föreningen Sahlströmsgårdens vänner och omfattar bland annat en utställning av skulptören Ylva Storm, som också kommer att hålla ett föredrag under dagen. Övriga utställare är Urpo Granat, Hans Olsson, Maud Brorson och Ray Olsson. Ute på gården är trädgård temat för dagen och det bjuds även på underhållning i form av Öppen scen i Gårdstältet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.