2017-12-06 11:43

2017-12-06 11:43

De får årets kulturstipendier

TORSBY

Konstnären, musikern och författaren Albin Liljestrand från Ransby tilldelas Torsby kommuns kulturstipendium 2017.

21-åringen beskrivs i motiveringen som ”talangfull men redan etablerad konstnär, som med olika uttryck och tekniker skapar och förmedlar levande konstverk till betraktaren i bild, ord och ton.”

Priset delas ut i samband med kommunfullmäktige i Torsby 19 december. Christine Rebanes ungdomskulturstipendium går till 16-årige rapparen Enes Yeşer från Torsby, han prisas i samband med Frykenskolans terminsavslutning 22 december.

21-åringen beskrivs i motiveringen som ”talangfull men redan etablerad konstnär, som med olika uttryck och tekniker skapar och förmedlar levande konstverk till betraktaren i bild, ord och ton.”

Priset delas ut i samband med kommunfullmäktige i Torsby 19 december. Christine Rebanes ungdomskulturstipendium går till 16-årige rapparen Enes Yeşer från Torsby, han prisas i samband med Frykenskolans terminsavslutning 22 december.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.