2015-11-07 06:00

2015-11-14 08:09

Chefredaktör`n signerar

Möte på Bergvik i Karlstad

I folkvimlet på Coop Bergvik i Karlstad denna lördag, kan var och en möta Staffan Ander.

NWT:s chefredaktör finns på plats klockan 13.00 - 15.00. Och han finns där för att signera sin nya bok, Godmorgon 2016, ett urval av Staffan Anders lördagskrönikor i NWT.

Godmorgon 2016 - med omslag av den kände konstnären Lennart Jirlow - är Staffan Anders åttonde bok med krönikor. Bokens innehåll är ett urval från de senaste tre åren. Och ämnena för lördagskrönikorna är många och vittomfattande: Sjövett och schack, katter och Carl Michael Bellman.

NWT:s chefredaktör finns på plats klockan 13.00 - 15.00. Och han finns där för att signera sin nya bok, Godmorgon 2016, ett urval av Staffan Anders lördagskrönikor i NWT.

Godmorgon 2016 - med omslag av den kände konstnären Lennart Jirlow - är Staffan Anders åttonde bok med krönikor. Bokens innehåll är ett urval från de senaste tre åren. Och ämnena för lördagskrönikorna är många och vittomfattande: Sjövett och schack, katter och Carl Michael Bellman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.