2015-10-24 06:00

2015-11-02 13:12

Sagan om en god ung mans julafton

BÖCKER: Specialutgåva av Danielssons och Åhlins mästerverk

Om ett par månader, lämpligt nog på julafton, påminns vi om att det finns också goda människor. Då sänds Tage Danielssons och Per Åhlins berömda tv-film om Karl-Bertil Jonsson. I år är det 40 år sedan den knappt halvtimmeslånga filmen premiärvisades. Och nu ger bokförlaget Wahlström & Widstrand ut en mycket läs- och bläddervänlig specialutgåva av:
”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton”.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto