2015-07-10 15:20

2015-07-10 15:20

Dikt på drift

POESI

Poeten och föreläsaren Ismael Ataria och estradpoeten och visartisten Anton Höber åker under en vecka i juli på sommarturné genom Värmland för att framföra sitt gemensamma poesi- och musikprogram ”Dikt på drift!”. På schemat står tolkningar av poeterna själva och av deras lyriska förebilder. Dessa innefattar bland annat Tomas Tranströmer och Allan Edwall. Turnén som inleds den 13 juli i Älvsbacka går via Deje, Säffle och Östra Ämtervik innan den avslutas i Torsby den 19 juli.

Poeten och föreläsaren Ismael Ataria och estradpoeten och visartisten Anton Höber åker under en vecka i juli på sommarturné genom Värmland för att framföra sitt gemensamma poesi- och musikprogram ”Dikt på drift!”. På schemat står tolkningar av poeterna själva och av deras lyriska förebilder. Dessa innefattar bland annat Tomas Tranströmer och Allan Edwall. Turnén som inleds den 13 juli i Älvsbacka går via Deje, Säffle och Östra Ämtervik innan den avslutas i Torsby den 19 juli.