2015-07-01 10:28

2015-07-01 10:28

Jan Nordström tilldelas eldsjälspris

ALLKONSTNÄR

Karlstadbördiga skribenten, fotografen och konstnären Jan Nordström har tilldelats Arbetets museum i Norrköpings eldsjälspris 2015. Jan Nordström får årets eldsjälspris på 20 000 kronor för sitt kreativa arbete med att ständigt fånga kärleken med sin kamera, målningar eller skrivande, skriver museet i sin motivering av utmärkelsen.

– Priset känns mycket hedrande och jag blev extra glad över att jag fått det för att jag arbetar med flera olika uttryckssätt - fotograferandet, mina målningar och mitt skrivande med flera, skriver konstnären själv.

Jan Nordström är aktuell med en ny bok i höst.

Karlstadbördiga skribenten, fotografen och konstnären Jan Nordström har tilldelats Arbetets museum i Norrköpings eldsjälspris 2015. Jan Nordström får årets eldsjälspris på 20 000 kronor för sitt kreativa arbete med att ständigt fånga kärleken med sin kamera, målningar eller skrivande, skriver museet i sin motivering av utmärkelsen.

– Priset känns mycket hedrande och jag blev extra glad över att jag fått det för att jag arbetar med flera olika uttryckssätt - fotograferandet, mina målningar och mitt skrivande med flera, skriver konstnären själv.

Jan Nordström är aktuell med en ny bok i höst.