2018-09-16 15:20

2018-09-16 15:20

Samkväm med Villastadens 79:or

ÅTERTRÄFF

Villastadens 79:or hade på lördagen en återträff efter 25 år och spelade då en mixad vänskapsmatch på Sannavallen.

Matchen bjöd på diverse finesser som i fornstora dagar. Efter full tid hade svarta laget en uddamålsledning men efter tillkommande straffsparkstävling uppnåddes ett oavgjort slutresultat där alla kunde betraktas som vinnare. Träffen avslutades sedan med trevligt samkväm på Norrgården. Initiativtagare till träffen var Daniel Linné, Marie Berg och Fredrik Wilsson.

Matchen bjöd på diverse finesser som i fornstora dagar. Efter full tid hade svarta laget en uddamålsledning men efter tillkommande straffsparkstävling uppnåddes ett oavgjort slutresultat där alla kunde betraktas som vinnare. Träffen avslutades sedan med trevligt samkväm på Norrgården. Initiativtagare till träffen var Daniel Linné, Marie Berg och Fredrik Wilsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.