2018-09-16 15:19

2018-09-16 15:19

IFK kvar i toppen

FOTBOLL: Division 6

IFK Kristinehamn ångar vidare mot seriesegern i division 6 östra.
På fredagskvällen kom ännu en seger för tabellettan.

Den här gången var det Skattkärrs IF U som fick se sig besegrade av de blåvitrandiga serieledarna.

Matchen, som spelades på Caland Arena i Skattkärr, slutade med en 4-1-seger för gästerna.

Det här innebär att IFK med två seriematcher kvar, mot Immetorp 2 borta och mot IFK Heden, serietrean, hemma, fortfarande har greppet om seriesegern. Tvåan Filipstad har tre poäng och 27 plusmål färre.

Segern mot Skattkärrs U-lag var IFK:s femte raka. För fullträffarna svarade tvåmålsskytten Kenny Sandström, Tobias Blom och Johannes Lahtinen. Trion har tillsammans gjort 40 mål för IFK så här långt denna säsong.

Den här gången var det Skattkärrs IF U som fick se sig besegrade av de blåvitrandiga serieledarna.

Matchen, som spelades på Caland Arena i Skattkärr, slutade med en 4-1-seger för gästerna.

Det här innebär att IFK med två seriematcher kvar, mot Immetorp 2 borta och mot IFK Heden, serietrean, hemma, fortfarande har greppet om seriesegern. Tvåan Filipstad har tre poäng och 27 plusmål färre.

Segern mot Skattkärrs U-lag var IFK:s femte raka. För fullträffarna svarade tvåmålsskytten Kenny Sandström, Tobias Blom och Johannes Lahtinen. Trion har tillsammans gjort 40 mål för IFK så här långt denna säsong.

  • Joakim Magnusson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.