2018-09-13 16:20

2018-09-13 16:20

Kicki inbjuden av kungen

SVERIGEMIDDAG

I dag, fredag, vill kungaparet uppmärksamma personer som har gjort stora insatser för länen. Från Värmland är Kicki Johansson – tidigare basketspelare och nu ordförande för Värmlandsidrotten – en av tre som är inbjudna till en middag på Kungliga slottet.

De andra är Patrik Ohlsson, ordförande LRF Värmland, och Ulrika Obstfelder Peterson, vd Länsförsäkringar Värmland.

– Tre inflytelserika personer med stort kunnande och djupt engagemang. Jag är mycket glad över att deras arbete för Värmland och värmlänningar lyfts på det här sättet, säger landshövding Kenneth Johansson i ett pressmeddelande.

I dag, fredag, vill kungaparet uppmärksamma personer som har gjort stora insatser för länen. Från Värmland är Kicki Johansson – tidigare basketspelare och nu ordförande för Värmlandsidrotten – en av tre som är inbjudna till en middag på Kungliga slottet.

De andra är Patrik Ohlsson, ordförande LRF Värmland, och Ulrika Obstfelder Peterson, vd Länsförsäkringar Värmland.

– Tre inflytelserika personer med stort kunnande och djupt engagemang. Jag är mycket glad över att deras arbete för Värmland och värmlänningar lyfts på det här sättet, säger landshövding Kenneth Johansson i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.