2018-06-15 06:00

2018-06-15 06:00

Nya kartor ska släppas

FRISKARE KRISTINEHAMN

Kristinehamns orienteringsklubb arrangerar på sjätte raka året Friskare Kristinehamn, en satsning för att få ut fler i naturen.

Den 2 maj sattes totalt 45 kontroller ut, i områdena Hultet, Marielund och Stensta/Sandfallet. Den 15 juni släpps en extrakarta med 15 kontroller i ett för Friskare Kristinehamn nytt område. Detta ligger norr om bergkrossen vid Östervik.

Prisutdelning för Friskare Kristinehamn är till hösten, så än finns mycket tid kvar för att leta kontroller.

Kristinehamns orienteringsklubb arrangerar på sjätte raka året Friskare Kristinehamn, en satsning för att få ut fler i naturen.

Den 2 maj sattes totalt 45 kontroller ut, i områdena Hultet, Marielund och Stensta/Sandfallet. Den 15 juni släpps en extrakarta med 15 kontroller i ett för Friskare Kristinehamn nytt område. Detta ligger norr om bergkrossen vid Östervik.

Prisutdelning för Friskare Kristinehamn är till hösten, så än finns mycket tid kvar för att leta kontroller.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.