2018-04-16 11:14

2018-04-16 11:14

Kavalkad till helgen

GYMNASTIK

På lördag är det dags för Kristinehamns gymnastiksällskaps alltid lika bejublade Kavalkad. Två föreställningar kommer att hållas i Stenstalidshallen.

KGS kommer som vanligt att visa upp bredden på sin stora verksamhet. I år är det filmtema där gymnasterna har plockat mycket från film och filmmusik. Allt från tecknad film till Hollywoodfruar, som sällskapets Maud Welin Johansson uttrycker det.

På lördag är det dags för Kristinehamns gymnastiksällskaps alltid lika bejublade Kavalkad. Två föreställningar kommer att hållas i Stenstalidshallen.

KGS kommer som vanligt att visa upp bredden på sin stora verksamhet. I år är det filmtema där gymnasterna har plockat mycket från film och filmmusik. Allt från tecknad film till Hollywoodfruar, som sällskapets Maud Welin Johansson uttrycker det.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.