2018-04-16 10:56

2018-04-16 10:56

Friskare Kristinehamn närmar sig

KOK

Kristinehamns orienteringsklubb släpper snart årets karta för Friskare Kristinehamn. Den 2 maj för att vara exakt.

Nytt för i år är att stolparna är koncentrerade till tre områden, i stället för hela centrum med omnejd. Områdena är Hultet, Marielund och Stensta/Sandfallet. Totalt är 45 stolpar utsatta, som vanligt.

Den 15 juni släpps en extra karta över ett område där det tidigare inte har varit någon stolpjakt. Området är öster om gokartbanan och mot Strandmossens återvinningscentral.

Spindeln i nätet för Friskare Kristinehamn är som vanligt KOK:s Roland Öhman.

Kristinehamns orienteringsklubb släpper snart årets karta för Friskare Kristinehamn. Den 2 maj för att vara exakt.

Nytt för i år är att stolparna är koncentrerade till tre områden, i stället för hela centrum med omnejd. Områdena är Hultet, Marielund och Stensta/Sandfallet. Totalt är 45 stolpar utsatta, som vanligt.

Den 15 juni släpps en extra karta över ett område där det tidigare inte har varit någon stolpjakt. Området är öster om gokartbanan och mot Strandmossens återvinningscentral.

Spindeln i nätet för Friskare Kristinehamn är som vanligt KOK:s Roland Öhman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.