2017-12-06 19:12

2017-12-06 19:12

Höll nollan i VM-kvartsfinalen

INNEBANDY

Sara Hjorting har hittills vaktat målet i tre av fyra matcher i VM i Bratislava. I onsdagens kvartsfinal mot Lettland höll Kristinehamnstjejen nollan och bokfördes för 16 räddningar. Sverige vann med förkrossande 21–0 efter periodsiffrorna 7–0, 7–0, 7–0.

Sara har nu stått två gruppspelsmatcher och kvartsfinalen. Sara har sedan tidigare två VM-guld och det ser ut att kunna bli ett tredje. Sverige spelar sin semifinal på fredag.

Sveriges mål mot Lettland gjordes av: Emelie Wibron (4), Anna Wijk (4), Moa Tchöpp (3), Stephanie Boberg (2), Amanda Delgado Johansson (2), Sofia Joelsson, Alice Granstedt, Malin Andreason, Iza Rydfjäll, Adina Augustsson, Sara Steen.

Sara Hjorting har hittills vaktat målet i tre av fyra matcher i VM i Bratislava. I onsdagens kvartsfinal mot Lettland höll Kristinehamnstjejen nollan och bokfördes för 16 räddningar. Sverige vann med förkrossande 21–0 efter periodsiffrorna 7–0, 7–0, 7–0.

Sara har nu stått två gruppspelsmatcher och kvartsfinalen. Sara har sedan tidigare två VM-guld och det ser ut att kunna bli ett tredje. Sverige spelar sin semifinal på fredag.

Sveriges mål mot Lettland gjordes av: Emelie Wibron (4), Anna Wijk (4), Moa Tchöpp (3), Stephanie Boberg (2), Amanda Delgado Johansson (2), Sofia Joelsson, Alice Granstedt, Malin Andreason, Iza Rydfjäll, Adina Augustsson, Sara Steen.