2017-12-06 19:12

2017-12-06 19:12

Höll nollan i VM-kvartsfinalen

INNEBANDY

Sara Hjorting har hittills vaktat målet i tre av fyra matcher i VM i Bratislava. I onsdagens kvartsfinal mot Lettland höll Kristinehamnstjejen nollan och bokfördes för 16 räddningar. Sverige vann med förkrossande 21–0 efter periodsiffrorna 7–0, 7–0, 7–0.

Sara har nu stått två gruppspelsmatcher och kvartsfinalen. Sara har sedan tidigare två VM-guld och det ser ut att kunna bli ett tredje. Sverige spelar sin semifinal på fredag.

Sveriges mål mot Lettland gjordes av: Emelie Wibron (4), Anna Wijk (4), Moa Tchöpp (3), Stephanie Boberg (2), Amanda Delgado Johansson (2), Sofia Joelsson, Alice Granstedt, Malin Andreason, Iza Rydfjäll, Adina Augustsson, Sara Steen.

Sara Hjorting har hittills vaktat målet i tre av fyra matcher i VM i Bratislava. I onsdagens kvartsfinal mot Lettland höll Kristinehamnstjejen nollan och bokfördes för 16 räddningar. Sverige vann med förkrossande 21–0 efter periodsiffrorna 7–0, 7–0, 7–0.

Sara har nu stått två gruppspelsmatcher och kvartsfinalen. Sara har sedan tidigare två VM-guld och det ser ut att kunna bli ett tredje. Sverige spelar sin semifinal på fredag.

Sveriges mål mot Lettland gjordes av: Emelie Wibron (4), Anna Wijk (4), Moa Tchöpp (3), Stephanie Boberg (2), Amanda Delgado Johansson (2), Sofia Joelsson, Alice Granstedt, Malin Andreason, Iza Rydfjäll, Adina Augustsson, Sara Steen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.