2017-11-14 10:48

2017-11-14 10:48

Fyra till Swedish open

BJJ

I helgen avgörs Swedish open i brasiliansk jiu-jitsu. Tävlingen går för tolfte året i Stenungsund och är Sveriges största i BJJ, även en stor tävling med europeiska mått mätt. I år är 900 anmälda.

Kristinehamnsklubben Hilti kommer att ställa upp med fyra tävlande; Jimmy Boqvist, Karam Kiswane, Gabriel Wiss och Andreas Höglund. Jimmy har stor tävlingsrutin, medan Karam, Gabriel och Andreas gör första framträdandet på den stora scenen.

I helgen avgörs Swedish open i brasiliansk jiu-jitsu. Tävlingen går för tolfte året i Stenungsund och är Sveriges största i BJJ, även en stor tävling med europeiska mått mätt. I år är 900 anmälda.

Kristinehamnsklubben Hilti kommer att ställa upp med fyra tävlande; Jimmy Boqvist, Karam Kiswane, Gabriel Wiss och Andreas Höglund. Jimmy har stor tävlingsrutin, medan Karam, Gabriel och Andreas gör första framträdandet på den stora scenen.