2017-09-13 11:45

2017-09-13 11:45

IFK Ölme 2 mycket nära serieseger

FOTBOLL DIVISION 6

IFK Ölme vann tisdagskvällens uppskjutna derby mot Villastaden 2 med 5–2 (3–1). Nu är seriesegern mycket nära. Stor matchvinnare i derbyt var Reza Shirazi som gjorde fyra mål. Det femte målet gjordes av Joao Da Silva Romcy.

Ölme 2 ledde med 3–1 redan efter 16 minuter och 20 minuter in i den andra halvleken var ställningen 5–1. Villastaden 2:s mål gjordes av Jonas Skoglund och Douglas Andersson.

Ölme 2 leder serien med sex poäng med två omgångar kvar att spela och har elva plusmål på tvåan Nordmark. Ölme 2 har i sista omgången hemmamatch mot nästjumbon Immetorp 2 som bara vunnit två matcher på hela säsongen.

IFK Ölme vann tisdagskvällens uppskjutna derby mot Villastaden 2 med 5–2 (3–1). Nu är seriesegern mycket nära. Stor matchvinnare i derbyt var Reza Shirazi som gjorde fyra mål. Det femte målet gjordes av Joao Da Silva Romcy.

Ölme 2 ledde med 3–1 redan efter 16 minuter och 20 minuter in i den andra halvleken var ställningen 5–1. Villastaden 2:s mål gjordes av Jonas Skoglund och Douglas Andersson.

Ölme 2 leder serien med sex poäng med två omgångar kvar att spela och har elva plusmål på tvåan Nordmark. Ölme 2 har i sista omgången hemmamatch mot nästjumbon Immetorp 2 som bara vunnit två matcher på hela säsongen.