2017-08-13 16:02

2017-08-13 16:02

Armand Krajnc kom aldrig

BOXNING: Träningsläger blev inställt

Under helgen skulle den före detta världsmästaren i boxning – Armand Krajnc – hållit i ett träningsläger i Kristinehamn.

Lägret ställdes dock in.

Redan i mars presenterade Hans Högfeldt, dåvarande Värmlandscampen, och BK Trim planerna på träningslägret med Armand Krajnc som skulle arrangeras i boxningsklubbens nya lokaler.

Tyvärr föll inte intresset lika väl ut som man hade hoppats på och när flertalet av de 30-talet anmälda deltagarna lämnade återbud under fredagen bestämde arrangören att ställa in lägret.

– Jag och Armand bestämde tillsammans för att boka av det hela. Armand tyckte det var synd och det tycker även vi då det hade varit riktigt trevligt att ha ett sådant celebert besök hos oss. Vi hoppas att vi kan ordna något liknande framöver, men det får framtiden utvisa, säger Hans Högfeldt, vd för Krongården.

Redan i mars presenterade Hans Högfeldt, dåvarande Värmlandscampen, och BK Trim planerna på träningslägret med Armand Krajnc som skulle arrangeras i boxningsklubbens nya lokaler.

Tyvärr föll inte intresset lika väl ut som man hade hoppats på och när flertalet av de 30-talet anmälda deltagarna lämnade återbud under fredagen bestämde arrangören att ställa in lägret.

– Jag och Armand bestämde tillsammans för att boka av det hela. Armand tyckte det var synd och det tycker även vi då det hade varit riktigt trevligt att ha ett sådant celebert besök hos oss. Vi hoppas att vi kan ordna något liknande framöver, men det får framtiden utvisa, säger Hans Högfeldt, vd för Krongården.

  • Jessica Lundevall

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.