2016-10-12 15:51

2016-10-12 15:51

Uppskattad minijogg

BÄCKHAMMAR: Medaljörer allihopa

I lördags ordnade Bäckhammars bygderåd en minijogg för traktens alla barn.

Initiativtagare till minijoggen var Kajsa Kjellgren och Lynn Ivarsson, två tjejer som engagerat sig i barnen i Bäckhammar. De har tidigare anordnat aktiviteter under sportlovet och under valborg och även minijoggen var uppskattad.

Samlingen var vid den gamla scoutstugan och sedan begav man sig ut i Bäckhammarskogen. Funktionärer fanns utmed slingan så att alla kunde vara trygga och hitta rätt stigar. Sträckan var inte heller särskilt lång, eftersom riktiga småttingar stod på startlinjen.

Väl i mål fick alla varsin medalj och fika. Att regnet höll sig borta bidrog också till att aktiviteten blev lyckad. Vann loppet gjorde Abdo som på bilden stolt poserar med medalj runt halsen.

Initiativtagare till minijoggen var Kajsa Kjellgren och Lynn Ivarsson, två tjejer som engagerat sig i barnen i Bäckhammar. De har tidigare anordnat aktiviteter under sportlovet och under valborg och även minijoggen var uppskattad.

Samlingen var vid den gamla scoutstugan och sedan begav man sig ut i Bäckhammarskogen. Funktionärer fanns utmed slingan så att alla kunde vara trygga och hitta rätt stigar. Sträckan var inte heller särskilt lång, eftersom riktiga småttingar stod på startlinjen.

Väl i mål fick alla varsin medalj och fika. Att regnet höll sig borta bidrog också till att aktiviteten blev lyckad. Vann loppet gjorde Abdo som på bilden stolt poserar med medalj runt halsen.