2016-10-12 13:46

2016-10-12 13:46

25 man stark trupp 234:a

ORIENTERING

Kristinehamns orienteringsklubb har tävlat i 25-manna, som är en av världens största stafetter. Årets upplaga gick i Kungens kurva söder om Stockholm.

KOK slutade på 234:e plats av 372 lag. Sprang gjorde Angelika Rask, Per Fredberg, Emma Johansson, Caroline Sjögren, Heléne Svensson, Amanda Johansson, Stig Vahlberg, Emelie Forslund, Gunnel Gillenäs, Viveca Jernstedt, Lars Nyman, Per Nyman, Jonas Larsson, Jan Karlsson, Britt Gunnarsson, Michael Forslund, Runo Johansson, Birgitta Johansson, Sven-Erik Brodin, Bertil Johansson, Patrik Nyström, Stefan Gunnarsson, Christer Gillenäs, Paula Klaveness och Adam Nyman.

Sex av dessa deltog dagen efter i den individuella 25-mannakorten.

Kristinehamns orienteringsklubb har tävlat i 25-manna, som är en av världens största stafetter. Årets upplaga gick i Kungens kurva söder om Stockholm.

KOK slutade på 234:e plats av 372 lag. Sprang gjorde Angelika Rask, Per Fredberg, Emma Johansson, Caroline Sjögren, Heléne Svensson, Amanda Johansson, Stig Vahlberg, Emelie Forslund, Gunnel Gillenäs, Viveca Jernstedt, Lars Nyman, Per Nyman, Jonas Larsson, Jan Karlsson, Britt Gunnarsson, Michael Forslund, Runo Johansson, Birgitta Johansson, Sven-Erik Brodin, Bertil Johansson, Patrik Nyström, Stefan Gunnarsson, Christer Gillenäs, Paula Klaveness och Adam Nyman.

Sex av dessa deltog dagen efter i den individuella 25-mannakorten.