2016-10-06 17:10

2016-10-06 17:10

Rolles nattcup ska avgöras

ORIENTERING/MTBO

På onsdag körs den tredje och sista deltävlingen av Rolles nattcup. Nytt för i år är att det finns klasser för mountainbikeorientering.

Första deltävlingen gick vid Björkvallen och den andra vid Sandfallet. Deltävlingarna har haft cirka 70 deltagare och en del har kommit långväga i från.

Flera från Kristinehamns orienteringsklubb ligger bra till i sammandraget inför sista deltävlingen vid Hultet. Nämnas kan Stefan Gunnarsson och Ingemar Ziljat i herrar mellan, Gunnel Gillenäs i prova på-klassen, Lennart Johansson i MTBO herrar kort, Lisbeth Celander i MTBO damer och Paula Klaveness i MTBO challenge.

Första deltävlingen gick vid Björkvallen och den andra vid Sandfallet. Deltävlingarna har haft cirka 70 deltagare och en del har kommit långväga i från.

Flera från Kristinehamns orienteringsklubb ligger bra till i sammandraget inför sista deltävlingen vid Hultet. Nämnas kan Stefan Gunnarsson och Ingemar Ziljat i herrar mellan, Gunnel Gillenäs i prova på-klassen, Lennart Johansson i MTBO herrar kort, Lisbeth Celander i MTBO damer och Paula Klaveness i MTBO challenge.