2016-10-03 10:56

2016-10-03 10:56

Ferhads första mål i Örebro

FOTBOLL

Kristinehamnaren Ferhad Ayaz har nu gjort sitt första mål i sin nya klubb Örebro SK.

Det var i söndagens match mot Djurgården på bortaplan som han blev inbytt i den 69:e matchminuten för att sedan, sju minuter senare, sätta reduceringen till 2–3. Närmare än så kom inte Örebro SK som förlorade matchen.

– Grabbarna gjorde det bra i dag men det räckte inte till tre poäng. Skönt att få göra mål efter en jobbig tid i Turkiet, sade Ferhad till Cmore efter matchen.

Det var i söndagens match mot Djurgården på bortaplan som han blev inbytt i den 69:e matchminuten för att sedan, sju minuter senare, sätta reduceringen till 2–3. Närmare än så kom inte Örebro SK som förlorade matchen.

– Grabbarna gjorde det bra i dag men det räckte inte till tre poäng. Skönt att få göra mål efter en jobbig tid i Turkiet, sade Ferhad till Cmore efter matchen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.