2016-10-02 19:09

2016-10-02 19:09

Villastaden föll mot Munkfors

DIVISION 4

Villastadens herrar förlorade den betydelselösa matchen mot Munkfors i den 22:a och sista omgången av Sharfyran (division fyra).

Inget av lagen lyckades göra något mål i första halvleken. Först i inledningen av den andra petade Mathias Andersson in ledningsmålet för hemmalaget. Villastaden genomförde tre byten, där Johan Karlsson, Patrik Larson och Jakob Johansson fick lämna planen till förmån för Edvin Larsson, Christian Birgersson och Albin Karlsson. I och med förlusten slutade Villastaden på fjärde plats i serien. Lagets bästa målskyttar blev Makus Moberg och Reza Shirazi som för sig sköt nio mål inklusive ett straffmål.

Inget av lagen lyckades göra något mål i första halvleken. Först i inledningen av den andra petade Mathias Andersson in ledningsmålet för hemmalaget. Villastaden genomförde tre byten, där Johan Karlsson, Patrik Larson och Jakob Johansson fick lämna planen till förmån för Edvin Larsson, Christian Birgersson och Albin Karlsson. I och med förlusten slutade Villastaden på fjärde plats i serien. Lagets bästa målskyttar blev Makus Moberg och Reza Shirazi som för sig sköt nio mål inklusive ett straffmål.