2016-10-02 19:09

2016-10-02 19:09

Lusasken krossade Degerfors

DIVISION 5

Lusasken innebandy herrar svarade för en stabil insats när Degerfors besegrades med 9-3 i Brogårdshallen.

Målskyttarna som var sju till antalet var Johan Farkas, Jonas Lundell, Mattias Pontén (2), Henrik Larsson, Robin Bäckman (2), Jonas Fransson och Erik Palmqvist.

Stängde igen

Lusaskens målvakt Christer Sundblad gjorde en gedigen insats och släppte bara in tre bollar. Hemmalagets Jonas Fransson och Rasmus Johansson fick besöka utvisningsbåset var sin gång. Alfred Särnehed dömde matchen och publiksiffran räknades till 32.

Målskyttarna som var sju till antalet var Johan Farkas, Jonas Lundell, Mattias Pontén (2), Henrik Larsson, Robin Bäckman (2), Jonas Fransson och Erik Palmqvist.

Stängde igen

Lusaskens målvakt Christer Sundblad gjorde en gedigen insats och släppte bara in tre bollar. Hemmalagets Jonas Fransson och Rasmus Johansson fick besöka utvisningsbåset var sin gång. Alfred Särnehed dömde matchen och publiksiffran räknades till 32.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.