2016-10-02 18:21

2016-10-02 18:21

Fina insatser av hemmaryttare

TÄVLING: CRK:s dressyrlag blev tvåa

Flera hemmaryttare gjorde fina insatser och fick placeringar när Christinehamns ridklubb i helgen arrangerade regionala dressyrtävlingar för häst och ponny. CRK:s lag knep andraplatsen i andra omgången av div II och har nu chans att vinna serien.

Under lördagen hölls fyra dressyrklasser för ponny. Bäst placering bland ryttarna i hemmaklubben fick Tindra Olsson på ponnyn Sally. De placerade sig etta i klassen lätt B:1 för D-ponny. Bra gick det även för Hilda Rönndahl med ponnyn Ruff 2, som blev tvåa i klassen lätt B:1. Aprilia Adlerborn från Kristinehamn blev etta i klassen lätt C:1 och lätt B:1 med sin ponny Flip´s sweet caramell. Hon tävlar för Karlstad ridklubb.

Lagplacering

Under söndagen var det tävlingar för häst. Värt att lyfta fram är CRK:s dressyrlag bestående av Ingrid Athlei, Susanna Hidén, Annelie Olsson och Felicia Bernhadsson. Laget knep andraplatsen i andra omgången av division II dressyren.

– Förra omgången blev laget etta, vilket betyder att de har chans att vinna hela serien när den tredje omgången hålls i Sörmon den 16 oktober, berättar ridklubbens ordförande Erica Davidsson.

Tjejerna i laget gjorde även fina individuella insatser med flera placeringar. Placerade sig under söndagen gjorde också Jessica Nolin med hästen Cowboy capitalism XX som blev trea i klassen lätt B:1.

Sammantaget tycker Erica Davidsson att det har varit en mycket lyckad tävlingshelg.

– Allt har gått bra och ryttarna har varit nöjda. Under söndagen har vi kört på dubbla banor, både inom- och utomhus, så det har flutit på bra, tycker hon.

Under lördagen hölls fyra dressyrklasser för ponny. Bäst placering bland ryttarna i hemmaklubben fick Tindra Olsson på ponnyn Sally. De placerade sig etta i klassen lätt B:1 för D-ponny. Bra gick det även för Hilda Rönndahl med ponnyn Ruff 2, som blev tvåa i klassen lätt B:1. Aprilia Adlerborn från Kristinehamn blev etta i klassen lätt C:1 och lätt B:1 med sin ponny Flip´s sweet caramell. Hon tävlar för Karlstad ridklubb.

Lagplacering

Under söndagen var det tävlingar för häst. Värt att lyfta fram är CRK:s dressyrlag bestående av Ingrid Athlei, Susanna Hidén, Annelie Olsson och Felicia Bernhadsson. Laget knep andraplatsen i andra omgången av division II dressyren.

– Förra omgången blev laget etta, vilket betyder att de har chans att vinna hela serien när den tredje omgången hålls i Sörmon den 16 oktober, berättar ridklubbens ordförande Erica Davidsson.

Tjejerna i laget gjorde även fina individuella insatser med flera placeringar. Placerade sig under söndagen gjorde också Jessica Nolin med hästen Cowboy capitalism XX som blev trea i klassen lätt B:1.

Sammantaget tycker Erica Davidsson att det har varit en mycket lyckad tävlingshelg.

– Allt har gått bra och ryttarna har varit nöjda. Under söndagen har vi kört på dubbla banor, både inom- och utomhus, så det har flutit på bra, tycker hon.