2016-09-26 11:03

2016-09-26 11:03

VIF dam U nära serieseger

FOTBOLL

Villastadens IF:s U-damer är mycket nära att vinna division 5. Detta trots att det bara blev 2–2 (0–0) hemma mot Olsäter.

Wilma Stevenson nätade och det andra målet var ett självmål.

Vinner VIF U till helgen borta mot bottenlaget Jössefors är saken klar. Säffle måste lita till att VIF U förlorar och samtidigt vinna torsdagens hängmatch och sista omgångens match. I så fall skulle lagen hamna på samma poäng och målskillnaden avgör.

IFK derbyvann

Division 7 östra är nu slutspelad. I sista omgången var det derby på Sannaheden mellan IFK Kristinehamn och Bäckhammars SK.

Redan klara seriesegraren IFK vann med 8–2 (2–1) efter mål av Victor Fredriksson (3), Mikael Söderlund (2), Henrik Larsson, Jonas Bjursell och Paul Nielsen Isho. För BSK nätade Mutaz Kallab. IFK bjöd på ett självmål.

Villastadens IF:s U-damer är mycket nära att vinna division 5. Detta trots att det bara blev 2–2 (0–0) hemma mot Olsäter.

Wilma Stevenson nätade och det andra målet var ett självmål.

Vinner VIF U till helgen borta mot bottenlaget Jössefors är saken klar. Säffle måste lita till att VIF U förlorar och samtidigt vinna torsdagens hängmatch och sista omgångens match. I så fall skulle lagen hamna på samma poäng och målskillnaden avgör.

IFK derbyvann

Division 7 östra är nu slutspelad. I sista omgången var det derby på Sannaheden mellan IFK Kristinehamn och Bäckhammars SK.

Redan klara seriesegraren IFK vann med 8–2 (2–1) efter mål av Victor Fredriksson (3), Mikael Söderlund (2), Henrik Larsson, Jonas Bjursell och Paul Nielsen Isho. För BSK nätade Mutaz Kallab. IFK bjöd på ett självmål.