2016-09-25 14:46

2016-09-25 14:47

Emma blev femma på SM

ORIENTERING: Missade medaljerna

Efter förra helgens silver i långdistans fanns förhoppningar om framskjutna placeringar för Emma Johansson när det var dags för medeldistansen. Men det blev inga medaljer.

Lördagens individuella lopp över 5 300 meter slutade med ett nytt guld för Tove Alexandersson. Emma Johansson kunde inte följa upp silvret på långdistans utan slutade på femte plats. Hon hade drygt en och en halv minut upp till pallen.

Hennes klubb, Domnarvet, var en av favoriterna i söndagens staffet, men inte heller där ville det sig för Emma Johansson. Det blev en ny femteplats för Kristinehamnstjejen som sprang slutsträckan. Hon var uppe på tredjeplatsen ett tag, men gjorde en miss och halkade ner till en niondeplats. En stark avslutning räckte ändå till en femteplats.

Lördagens individuella lopp över 5 300 meter slutade med ett nytt guld för Tove Alexandersson. Emma Johansson kunde inte följa upp silvret på långdistans utan slutade på femte plats. Hon hade drygt en och en halv minut upp till pallen.

Hennes klubb, Domnarvet, var en av favoriterna i söndagens staffet, men inte heller där ville det sig för Emma Johansson. Det blev en ny femteplats för Kristinehamnstjejen som sprang slutsträckan. Hon var uppe på tredjeplatsen ett tag, men gjorde en miss och halkade ner till en niondeplats. En stark avslutning räckte ändå till en femteplats.