2016-09-22 09:54

2016-09-22 09:54

Lokala löpare i Lidingöloppet

KLASSIKER

På lördag springs Lidingöloppet, som utgör den fjärde och sista delen för året av en Svensk klassiker.

Trettio lokala löpare är anmälda: Malin Astin, Peter Bäcklund, Hanna Fräjdin, Thommy Gustavsson, Albin Götborg, Jonas Hagberg, Sirkka Hagberg, Caroline Hagberg Duvenfelt, Tobias Hahne, Per Hesselius, Amanda Häll, Anders Johansson, Håkan Jonsson, Annica Karlsson, Karin Khaled, Anders Kihlström, Annika Kihlström, Camilla Kihlström, Erik Lagerblad, Johan Lagerblad, Irene Larsson, Thomas Larsson, Linda Lindström, Pär Lindström, Marcus Linné, Patrik Lännerberg, Mattias Mellgren Helge, Jan Mossberg, Per-Johans Norman, Sylvia Rundquist.

Trettio lokala löpare är anmälda: Malin Astin, Peter Bäcklund, Hanna Fräjdin, Thommy Gustavsson, Albin Götborg, Jonas Hagberg, Sirkka Hagberg, Caroline Hagberg Duvenfelt, Tobias Hahne, Per Hesselius, Amanda Häll, Anders Johansson, Håkan Jonsson, Annica Karlsson, Karin Khaled, Anders Kihlström, Annika Kihlström, Camilla Kihlström, Erik Lagerblad, Johan Lagerblad, Irene Larsson, Thomas Larsson, Linda Lindström, Pär Lindström, Marcus Linné, Patrik Lännerberg, Mattias Mellgren Helge, Jan Mossberg, Per-Johans Norman, Sylvia Rundquist.