2016-09-07 16:00

2016-09-07 16:00

Agility lördag och söndag

HUNDSPORT

Kristinehamns brukshundsklubb arrangerar i helgen officiella agilitytävlingar vid Sandtorpet. Och det är tidiga starter för att hinna med, åtta på morgonen både lördag och söndag.

Det finns agilityklasser samt hoppklasser, där vissa hinder är borttagna, och hundarna är indelade efter storlek; small, medium och large. Hundar som är ”skottåliga” kan ha en fördel, eftersom Kristinehamns pistolklubbs skjutbanor ligger bredvid.

 

Det finns agilityklasser samt hoppklasser, där vissa hinder är borttagna, och hundarna är indelade efter storlek; small, medium och large. Hundar som är ”skottåliga” kan ha en fördel, eftersom Kristinehamns pistolklubbs skjutbanor ligger bredvid.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.