2016-06-13 13:52

2016-06-13 13:52

Lokala fotbollslag vann med besked

FOTBOLL

Björneborgs IF vann klart i lördags och IFK Kristinehamn och Villastadens IF U dam följde upp med storsegrar i söndags.

Björneborg spelade hemma mot Lesjöfors och vann med 5–2 (2–0). Fitim Zeneli gjorde tre av målen och ligger tillsammans med Omar Mahmoud Alabed trea i skytteligan, en skytteliga som toppas överlägset av Villastaden 2:s Hojjat Vesi. BIF klättrade till fjärde plats i division 6 östra.

IFK Kristinehamn håller serieledningen i division 7 östra. I söndags kom sjätte raka segern då Väse hemmabesegrades med 7–0 (3–0). Målskyttar Mikael Söderlund (2), Victor Fredriksson, Magnus Olsson, Erik Rådberg, Elias Åsberg och Henrik Larsson.

VIF U dam är också i fin form. Laget har nu fyra raka utan förlust efter 5–1 (3–1) hemma mot Nor/Slottsbron. Målskyttar Hanna Bolmenäs (3), Hanna Olsson och Almaz Gadimova. VIF U ligger femma i division 5, fyra poäng efter serieledande Säffle 2.

Tre lokala segrar så långt men Bäckhammars SK åkte på en klar förlust i söndags. Norrstrands veteraner, enda laget som besegrat IFK, vann övertygande hemma med 5–0 (2–0). BSK trea från slutet i division 7 östra.

Björneborg spelade hemma mot Lesjöfors och vann med 5–2 (2–0). Fitim Zeneli gjorde tre av målen och ligger tillsammans med Omar Mahmoud Alabed trea i skytteligan, en skytteliga som toppas överlägset av Villastaden 2:s Hojjat Vesi. BIF klättrade till fjärde plats i division 6 östra.

IFK Kristinehamn håller serieledningen i division 7 östra. I söndags kom sjätte raka segern då Väse hemmabesegrades med 7–0 (3–0). Målskyttar Mikael Söderlund (2), Victor Fredriksson, Magnus Olsson, Erik Rådberg, Elias Åsberg och Henrik Larsson.

VIF U dam är också i fin form. Laget har nu fyra raka utan förlust efter 5–1 (3–1) hemma mot Nor/Slottsbron. Målskyttar Hanna Bolmenäs (3), Hanna Olsson och Almaz Gadimova. VIF U ligger femma i division 5, fyra poäng efter serieledande Säffle 2.

Tre lokala segrar så långt men Bäckhammars SK åkte på en klar förlust i söndags. Norrstrands veteraner, enda laget som besegrat IFK, vann övertygande hemma med 5–0 (2–0). BSK trea från slutet i division 7 östra.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.