2016-05-21 10:44

2016-05-21 10:44

Nu börjar IFK kännas igen

FOTBOLL: Tredje raka segern

IFK Kristinehamn förlorade sin seriepremiär i division 7, men tog i fredags kväll tredje raka segern.

Det blev hela 5–0 (2–0) borta mot Granbergsdal.

IFK:s målskyttar var Magnus Olsson (3), Victor Fredriksson och Mikael Söderlund. Den evigt unge 39-årige ”Olle” har nu gjort fem mål på fyra matcher.

Sämre i fredags kväll gick det för IFK Ölme 2 (division 6) och Bäckhammars SK (7). Ölme 2 lyckades inte göra något mål borta mot Karlskogalaget Woody´s och föll med 0–3 (0–2). Det var Ölme 2:s första förlust.

Bäckhammar fortsätter att göra många mål, men släpper tyvärr in ännu fler. BSK har gjort elva mål på fyra matcher, men ändå noterat tre förluster. I fredags kväll blev det 3–5 (0–2) hemma mot Skattkärr U. BSK ledde med 3–2 och lagets mål gjordes av Paul Ivarsson (2) och Mutaz Kallab.

IFK:s målskyttar var Magnus Olsson (3), Victor Fredriksson och Mikael Söderlund. Den evigt unge 39-årige ”Olle” har nu gjort fem mål på fyra matcher.

Sämre i fredags kväll gick det för IFK Ölme 2 (division 6) och Bäckhammars SK (7). Ölme 2 lyckades inte göra något mål borta mot Karlskogalaget Woody´s och föll med 0–3 (0–2). Det var Ölme 2:s första förlust.

Bäckhammar fortsätter att göra många mål, men släpper tyvärr in ännu fler. BSK har gjort elva mål på fyra matcher, men ändå noterat tre förluster. I fredags kväll blev det 3–5 (0–2) hemma mot Skattkärr U. BSK ledde med 3–2 och lagets mål gjordes av Paul Ivarsson (2) och Mutaz Kallab.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.