2016-05-08 16:15

2016-05-08 16:15

VIF kryssade mot Hertzöga

FOTBOLL DIV 4

I fredags kväll var det dags för Villastaden att möta Hertzöga i Sharpfyran efter två veckors uppehåll på grund av en uppskjuten match mot Forshaga.

Matchen spelades borta på Ilanda Ip. Hertzöga stod för en bra prestation men lyckades inte förvalta sina lägen. Villastaden missade en straff men hade förutom det svårt att skapa några farliga chanser. I matchens andra halvlek pressade Hertzöga för ett vinstmål, men Villastadens försvar gjorde en stark insats.

– Det var väl ingen vidare match från vår sida direkt, säger VIF:s spelare Johannes Lahtinen.

Nästa match för VIF är hemma på Sannaheden den 13 maj då Töcksfors IF står för motståndet.

Matchen spelades borta på Ilanda Ip. Hertzöga stod för en bra prestation men lyckades inte förvalta sina lägen. Villastaden missade en straff men hade förutom det svårt att skapa några farliga chanser. I matchens andra halvlek pressade Hertzöga för ett vinstmål, men Villastadens försvar gjorde en stark insats.

– Det var väl ingen vidare match från vår sida direkt, säger VIF:s spelare Johannes Lahtinen.

Nästa match för VIF är hemma på Sannaheden den 13 maj då Töcksfors IF står för motståndet.