2016-04-25 19:00

2016-04-25 19:00

Luftgevärssäsong färdigskjuten

KRISTINEHAMNS SKF: Sebastian Hjalmarsson årets skytt och Niclas Eriksson i guldhatt

Kristinehamns skytteförenings luftgevärssäsong 2015-2016 är nu formellt till ända.

Den avslutande cupen vanns återigen av Niclas Eriksson som i finalen besegrade Hanna Wilhelmsson och som fick äran att bära guldhatten. Mängder av priser delades ut i klubbhuset vid Skyttecenter. Som årets skytt utsågs Sebastian Hjalmarsson med motiveringen att han sköt tusen poäng, har klarat 40 tior och slagit flertalet personliga rekord. Årets nykomlingar blev Ronja Andreasson Haag och Simon Wilhelmsson.

Den avslutande cupen vanns återigen av Niclas Eriksson som i finalen besegrade Hanna Wilhelmsson och som fick äran att bära guldhatten. Mängder av priser delades ut i klubbhuset vid Skyttecenter. Som årets skytt utsågs Sebastian Hjalmarsson med motiveringen att han sköt tusen poäng, har klarat 40 tior och slagit flertalet personliga rekord. Årets nykomlingar blev Ronja Andreasson Haag och Simon Wilhelmsson.