2016-04-13 06:00

2016-04-13 06:00

Brons i innebandyfest

VÄXJÖ

Innebandyfesten 2016 har avgjorts i Växjö, där svenska mästare i klasserna DJ18, HJ18, DJ17 och P16 korades.

Skoghall var kvalificerat i P16 och tog brons. I laget spelar Kristinehamnskillen Johan Palmqvist Karlstad Ungdom var representerat i DJ17 och slutade på fjärde plats av åtta kvalificerade lag. Kristinehamnstjejerna Lisa Kiirikii och Ida Kling ingick i Karlstads lag.

Skoghall var kvalificerat i P16 och tog brons. I laget spelar Kristinehamnskillen Johan Palmqvist Karlstad Ungdom var representerat i DJ17 och slutade på fjärde plats av åtta kvalificerade lag. Kristinehamnstjejerna Lisa Kiirikii och Ida Kling ingick i Karlstads lag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.