2016-04-10 15:45

2016-04-10 15:45

"Vi slutar trea i serien"

BADMINTON DIV 2: Sista sammandraget för ChBS

I lördags hade Christinehamns badmintonsällskap sitt sista sammandrag för den här säsongen. ChBS slutade trea i serien trots att lagets målsättning var att knipa förstaplatsen.

I lördags hade ChBS sammandrag i Mariestad. Först ut att möta var Kungälv där Kristinehamnslaget tog hem vinsten med 6-2.

– Det var väl egentligen inget problem. Vi spelade bra och överlag gjorde alla ett bra jobb. Det var en skön vinst att starta dagen med, säger ChBS:s Fredrik Narvelid.

Andra matchen gick mot Trollhättan. Laget som fightades för seriesegern.

– Där spelade vi 4-4 och det är väl en liten besvikelse. Jag tycker nog att vi borde ha vunnit den matchen. Ska man lyfta fram någon där så är det Adam och Pernilla som spelade mixed ihop. De spelade sista matchen och de var tack vare dem att det slutade 4-4. Det var starkt gjort, förklarar Narvelid.

Nöjda ändå

Nu när det är slutspelet för säsongen är laget något besvikna över tredjeplatsen i serien.

– Vi slutar trea i serien men hade som målsättning att vinna. Men vi har haft många skador emot oss, däremot har Casper och Oscar tagit plats och stöttat upp laget bra men nu får vi ta nya tag nästa säsong.

Hur sammanfattar man säsongen?

– Förhoppningen var att vinna och det gjorde vi inte. Men som sagt var det är säkert mycket på grund av skadorna så efter våra förutsättningar så får vi väl ändå vara nöjda. Förra året blev vi tvåa och nu trea så vi får se vilket lag vi får ihop till nästa säsong och hoppas på det bästa, säger Narvelid.

Tredje gången gillt då kanske?

– Ja precis, avslutar Narvelid.

I lördags hade ChBS sammandrag i Mariestad. Först ut att möta var Kungälv där Kristinehamnslaget tog hem vinsten med 6-2.

– Det var väl egentligen inget problem. Vi spelade bra och överlag gjorde alla ett bra jobb. Det var en skön vinst att starta dagen med, säger ChBS:s Fredrik Narvelid.

Andra matchen gick mot Trollhättan. Laget som fightades för seriesegern.

– Där spelade vi 4-4 och det är väl en liten besvikelse. Jag tycker nog att vi borde ha vunnit den matchen. Ska man lyfta fram någon där så är det Adam och Pernilla som spelade mixed ihop. De spelade sista matchen och de var tack vare dem att det slutade 4-4. Det var starkt gjort, förklarar Narvelid.

Nöjda ändå

Nu när det är slutspelet för säsongen är laget något besvikna över tredjeplatsen i serien.

– Vi slutar trea i serien men hade som målsättning att vinna. Men vi har haft många skador emot oss, däremot har Casper och Oscar tagit plats och stöttat upp laget bra men nu får vi ta nya tag nästa säsong.

Hur sammanfattar man säsongen?

– Förhoppningen var att vinna och det gjorde vi inte. Men som sagt var det är säkert mycket på grund av skadorna så efter våra förutsättningar så får vi väl ändå vara nöjda. Förra året blev vi tvåa och nu trea så vi får se vilket lag vi får ihop till nästa säsong och hoppas på det bästa, säger Narvelid.

Tredje gången gillt då kanske?

– Ja precis, avslutar Narvelid.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.