2016-04-10 11:46

2016-04-10 12:02

IFK:s damer vann serien

HANDBOLL DIVISION 3

Efter IFK:s sista match som spelades oavgjord mot HK Grums var det ovisst om IFK-damerna skulle vinna serien eller inte.

Men efter onsdagens möte mellan Grums och Forshaga HK kunde IFK titulera sig seriesegrare. Grums vann matchen mot Forshaga men enbart med tre mål (18-21) vilket gör att IFK:s målskillnad avgör serien. Laget har dock beslutat att inte gå upp till division 2 även om möjligheten skulle ges.

– Ja det är klart att det är kul. Men framförallt oväntat, eftersom vår enda målsättning med denna säsong var att vara bättre än förra säsongen, alltså att inte komma sist, säger lagets målvakt Lina Danielsson efter seriesegern.

Men efter onsdagens möte mellan Grums och Forshaga HK kunde IFK titulera sig seriesegrare. Grums vann matchen mot Forshaga men enbart med tre mål (18-21) vilket gör att IFK:s målskillnad avgör serien. Laget har dock beslutat att inte gå upp till division 2 även om möjligheten skulle ges.

– Ja det är klart att det är kul. Men framförallt oväntat, eftersom vår enda målsättning med denna säsong var att vara bättre än förra säsongen, alltså att inte komma sist, säger lagets målvakt Lina Danielsson efter seriesegern.