2016-04-07 16:36

2016-04-07 16:37

Ölme utslaget

FOTBOLL: Får försöka ta revansch i serien

IFK Ölme förlorade onsdagskvällens DM-match mot Sifhälla

Det var två blivande division 4-konkurrenter som möttes på Sporthälla IP.

Ölme hade mest boll i den första halvleken men det stod 0–0 efter 45 minuter. Det mållösa läget varade till den 73:e minuten då Sifhällas David Andersson krutade in 1–0 bakom Ölmemålvakten Jerker Westberg.

Det blev matchens enda mål.

Endast två Kristinehamnslag ställde upp i årets DM, eller Time2Change cup som är det officiella namnet. Både Ölme och IFK Kristinehamn förlorade i första omgången/16-delsfinalen. Ölme hade vid seger fått möta Ämtervik.

Det var två blivande division 4-konkurrenter som möttes på Sporthälla IP.

Ölme hade mest boll i den första halvleken men det stod 0–0 efter 45 minuter. Det mållösa läget varade till den 73:e minuten då Sifhällas David Andersson krutade in 1–0 bakom Ölmemålvakten Jerker Westberg.

Det blev matchens enda mål.

Endast två Kristinehamnslag ställde upp i årets DM, eller Time2Change cup som är det officiella namnet. Både Ölme och IFK Kristinehamn förlorade i första omgången/16-delsfinalen. Ölme hade vid seger fått möta Ämtervik.