2016-04-02 16:06

2016-04-02 16:06

Rikard Rååd tog sig till kvart i såväl singel som dubbel

TENNIS: Måttliga framgångar i JSM

Junior-SM i tennis spelas just nu i Göteborg. Rikard Rååd, som spelar för Kils TK, var den kristinehamnare som tog sig längst.

Som seedad spelare gick Rikard Rååd direkt in i huvudturneringen. Där vann han sina tre första matcher i raka set, men i kvartsfinalen tog det stopp mot Johan Garpered, KLTK. Rikard Rååd var åttondeseedad så en kvartsfinalplats var kanske vad man skulle kunna ha räknat med.

I dubbel tog sig Rikard Rådd också till kvartsfinal tillsammans med Gustaf Ström, men där förlorade paret i skiljeset.

Kristinehamns Tennisklubb hade också med ett par spelare i JSM, bröderna Hannes och Mathias Eriksson. Där var det lillebror Hannes i P14 som klarade sig bäst. Han vann som väntat sina tre första matcher innan han stötte på slutsegraren och suveränen Ross Weibull.

Storebror Mathias åkte ut i P16-kvalet.

Som seedad spelare gick Rikard Rååd direkt in i huvudturneringen. Där vann han sina tre första matcher i raka set, men i kvartsfinalen tog det stopp mot Johan Garpered, KLTK. Rikard Rååd var åttondeseedad så en kvartsfinalplats var kanske vad man skulle kunna ha räknat med.

I dubbel tog sig Rikard Rådd också till kvartsfinal tillsammans med Gustaf Ström, men där förlorade paret i skiljeset.

Kristinehamns Tennisklubb hade också med ett par spelare i JSM, bröderna Hannes och Mathias Eriksson. Där var det lillebror Hannes i P14 som klarade sig bäst. Han vann som väntat sina tre första matcher innan han stötte på slutsegraren och suveränen Ross Weibull.

Storebror Mathias åkte ut i P16-kvalet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.