2016-03-30 11:29

2016-03-30 11:29

Träningsmatch

FOTBOLL: FBK Karlstad alltför tufft motstånd

Villastadens IF har träningsmatchat mot FBK Karlstad på bortaplan. VIF förlorade med 1–4 (0–3).

Resultatet är på inget sätt märkligt då VIF åkte ur division 3 och FBK var trea i samma serie. VIF:s mål kom på straff genom Reza Shirazi, nyförvärv från seriekonkurrenten IFK Ölme.

De gulsvarta saknade flera ordinarie spelare.

VIF ska enligt hemsidan bortamöta division 3-laget Nordvärmland på lördag. Seriepremiären är den 9 april mot Ås/Åmotfors, en vecka tidigare än övriga lag drar i gång. På bilden syns just Reza Shirazi, i kamp om bollen.

Resultatet är på inget sätt märkligt då VIF åkte ur division 3 och FBK var trea i samma serie. VIF:s mål kom på straff genom Reza Shirazi, nyförvärv från seriekonkurrenten IFK Ölme.

De gulsvarta saknade flera ordinarie spelare.

VIF ska enligt hemsidan bortamöta division 3-laget Nordvärmland på lördag. Seriepremiären är den 9 april mot Ås/Åmotfors, en vecka tidigare än övriga lag drar i gång. På bilden syns just Reza Shirazi, i kamp om bollen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.