2016-03-23 08:32

2016-03-23 08:32

Magnumskytt guldmedaljör

PISTOLSKYTTE

Vintermagnum är färdigskjuten. Fem deltävlingar har skjutits och Kristinehamns pistolklubb fick en klassegrare. Patrik Renman vann 6,5 som haft 27 tävlande. Patrik var tvåa i sista deltävlingen som sköts i Borås i söndags.

– Och vi hade en bronsplacering av undertecknad i Special. Göran (Kilman) och Magnus (Larsson) tog hederspriser i 357 och Auto, så ingen av kristinehamnarna blev lottlös, säger pistolklubbens Miguel Gil.

– Och vi hade en bronsplacering av undertecknad i Special. Göran (Kilman) och Magnus (Larsson) tog hederspriser i 357 och Auto, så ingen av kristinehamnarna blev lottlös, säger pistolklubbens Miguel Gil.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.