2016-03-22 10:21

2016-03-22 10:21

Kampsportsläger lockade

KAMPSPORT: Fight Center hade chefsinstruktör inom Gracie Barra Sverige på besök

I söndags bjöd Fight Center i Kristinehamn in till kampsportsläger med Niclas Gustafsson, chefsinstruktör inom Gracie Barra Sverige.

Niclas Gustafson är känd under namnet professorn och är en skicklig instruktör i BJJ, brasiliansk jiu-jitsu. Han är även chefsinstruktör för Gracie Barra Sverige och reser landet runt för att utbilda BJJ-klubbar i Gracie Barras anda.

Över 30 personer med kopplingar till Fight Center Kristinehamn, Storfors MMA och Gracie Barra Karlskoga deltog i lägret. Initiativtagare var Niklas Mellgren.

– Grymt roligt att intresset för detta är så stort. Det blir garanterat inte sista gången, säger han.

Under lägret lärdes det ut tekniker i såväl självförsvar som MMA och jiu-jitsu. Niclas Gustafson berättade även om Gracie Barra Sveriges verksamhet. Han la stor vikt vid öppenhet och mångfald och avslutade med orden – jiu-jitsu is for everyone.

Niclas Gustafson är känd under namnet professorn och är en skicklig instruktör i BJJ, brasiliansk jiu-jitsu. Han är även chefsinstruktör för Gracie Barra Sverige och reser landet runt för att utbilda BJJ-klubbar i Gracie Barras anda.

Över 30 personer med kopplingar till Fight Center Kristinehamn, Storfors MMA och Gracie Barra Karlskoga deltog i lägret. Initiativtagare var Niklas Mellgren.

– Grymt roligt att intresset för detta är så stort. Det blir garanterat inte sista gången, säger han.

Under lägret lärdes det ut tekniker i såväl självförsvar som MMA och jiu-jitsu. Niclas Gustafson berättade även om Gracie Barra Sveriges verksamhet. Han la stor vikt vid öppenhet och mångfald och avslutade med orden – jiu-jitsu is for everyone.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.