2016-03-20 11:27

2016-03-20 14:59

Träningsmatch för Ölme

FOTBOLL

I lördags spelade IFK Ölme träningsmatch borta mot FBK Karlstad.

FBK var det lag som började matchen bäst då Ölmespelarna blev stressade i spelet och det orsakade många frisparkar och hörnor.

I halvtid stod det 1-0 till FBK, ett rättvist resultat. Efter paus steg Ölme däremot upp och gjorde en mycket starkare halvlek med bättre spel. Trots Ölmes uppryckning kunde FBK sätta 2-0 vilket också blev matchens slutresultat. Nästa träningsmatch spelas i Degerfors på lördag då Ölme möter Strömstorps IK.

 

FBK var det lag som började matchen bäst då Ölmespelarna blev stressade i spelet och det orsakade många frisparkar och hörnor.

I halvtid stod det 1-0 till FBK, ett rättvist resultat. Efter paus steg Ölme däremot upp och gjorde en mycket starkare halvlek med bättre spel. Trots Ölmes uppryckning kunde FBK sätta 2-0 vilket också blev matchens slutresultat. Nästa träningsmatch spelas i Degerfors på lördag då Ölme möter Strömstorps IK.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.